Kontakt os og få en snak om

dine udfordringer

Vi er søde og rare og byder gerne på en kop kaffe

Tak, fordi du overvejer os
til at hjælpe dig.

Bygnings Id ApS
Husoddebakken 64
8700 Horsens

+45 71 94 12 22
mail@bygningsid.dk

 

 

“Vi var så heldige at få Erik med ud at vurdere et hus for os, da vi var på husjagt. Vi have forelsket os i et ældre hus, hvor vi tænkte det selvfølgelig skulle renoveres hen ad vejen, men vi var slet ikke klar over hvor meget arbejde det krævede og i hvor dårlig stand huset egentlig var i.
Erik var meget grundig i sin gennemgang af huset – meget grundigere end den tilstandsrapport der var lavet. Han gik huset igennem fra kælder til kvist – bogstaveligt talt – og var meget kritisk i sin inspektion. Efterfølgende udfærdigede han en meget grundig rapport over inspektionen, inklusive billeder, tegninger og prisoverslag på istandsættelsen. Det gav et nemt og overskueligt billede af hvad vi kunne forvente at skulle bruge på istandsættelse og ikke mindst at vi ud fra hans vurdering kunne tillade os at kræve et kraftigt nedslag i prisen på huset.

Havde det ikke været for Erik havde vi stået med 2 små børn og et helt hus der skulle totalrenoveres, før det var beboeligt. Så et kæmpestort tak for din hjælp!

Anders og Trine

Få et uforpligtende tilbud
ring på 71 94 12 22